• Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram

contact us now!!

#STAYATHOME

MENU SPECIAL KANCIL RAJA PATIN

 

Pais Tempoyak Ikan Patin

Menggunakan 13 ramuan turun temurun bersama rasa ikan patin yang fresh dan tidak hanyir, En. Kancil pasti sedap layan habis! Bila dimakan dengan nasi panas memang menyelerakan.  

Ikan Patin Gulai Tempoyak 

Nikmati rasa gulai tempoyak yang sungguh sedap dan bisa membangkitkan selera makan pengujung KRP. En. Kancil yakin anda pasti tidak menyesal. Ikan patin yang lembut dan empuk bakal membuatkan anda tambah order lagi.

PES

 
pes-kancil

pes-kancil

pes-kancil-5

pes-kancil-5

pes-kancil-4

pes-kancil-4

pes-kancil-3

pes-kancil-3

pes-kancil-2

pes-kancil-2

pes-kancil-1

pes-kancil-1

Jom dapatkan Pes Pahlawan Kancil Raja Patin !!!

Okay harini En Kancil nak memperkenalkan semua jenis pahlawan yang kami ada.Nak makan nasi tapi takde sambal tempoyak mesti tak lalu makan , jangan risau korang boleh dapatkan Sambal Tempoyak yang cukup padu dan mampu membuatkan korang ketagih.Kedua Pes Gulai Patin Tempoyak , korang tak perlu dah nak masukkan garam cili daun apa semua ,semua bahan dah cukup lengkap dalam satu pes tu dan rasa nya sebiji seperti di Kancil Raja Patin . Ketiga Pes Patin Pais Bakar ,siapa sini peminat tegar pais patin? Menu killer di kedai kami , korang boleh bakar sendiri mengikut kretiviti korang seperti ikan , ayam , sotong , udang dan banyak lagi.Keempat Sambal Hitam , sambal hitam ini bukan sambal hitam biasa biasa,sambal hitam ori pahang yg hanya menggunakan bahan yang berkualiti sahaja,rasa nya yang pedas pedas manis mampu membuatkan korang tak tidur malam.

 

TENTANG KAMI

KEPAKARAN KAMI

Kancil Raja Patin menyajikan kepada anda masakan Patin Gulai Tempoyak & Patin Pais Bakar Tempoyak yang sangat terkenal. Sebenarnya ramai yang tidak tahu, kepakaran kami adalah pada Patin Pais Bakar Tempoyak dimana resepi nya adalah ciptaan resepi turun temurun bersama 13 ramuan rahsia.

SEJARAH KAMI

Kancil Raja Patin telah ditubuhkan pada 2016 di Kg Bangau Tanjung Temerloh, Pahang. Bermula secara kecil-kecilan bersama keluarga terdekat, telah mula mengembangkan sayap ke Danau Kota, Kuala Lumpur pada 2018. Meskipun masih lagi bertatih dalam dunia patin, Kancil Raja Patin telahpun menjadi bualan dan pilihan No 1 para pengemar patin dari seluruh pelusuk Malaysia.

Terdapat 2 cawangan Kancil Raja Patin

iaitu Temerloh dan Danau Kota. Klik butang di bawah untuk maklumat lanjut.

PEMINAT KANCIL RAJA PATIN

"Saya memg peminat patin dan sy mmg peminat tegar kancil raja patin...menu pilihan saya mestilah PATIN GULAI TEMPOYAK BERHANTU👻👻👻 "

-CikPuan AIn , Batu Caves .-

ADDRESS

【Kancil Raja Patin HQ】

No 65, Jalan BDS 1, Bukit Desa Semantan, 28000 Temerloh, Pahang

【Kancil Raja Patin Danau Kota】

No.18(Ground Floor), Jalan 5A/6 Taman Setapak Indah, Setapak, 53200, Kuala Lumpur

CONTACT

013-8866164 ( HOTLINE )

014-5088803 ( KU HELMY )

012-9511470 ( KU AMEER )

013-9068259 ( KUZA )

013-4326165 ( DANAU KOTA)

empayartengku@gmail.com

OPENING HOURS

【Kancil Raja Patin HQ】

 11 am - 5 pm​​, Isnin - Ahad

【Kancil Raja Patin Danau Kota】

11 am - 5 pm, Isnin Tutup

Hubungi Kami

© 2020 Kancil Raja Patin All rights reserved

pes-kancil-1